آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي

آموزش دروس مطالعات علوم اجتماعي
مطالب مربوط به دروس دوره راهنمايي مانند تاريخ وجغرافيا و اجتماعي و مطالب جالب مانند ديگر همچون مقاله يا تحقيقات دانش آموزي پاور پووينت ها و عكس هاي آموزشي  
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان

 آموزش مطالعات علوم اجتماعي

 و آدرس

 fardanegar.LoxBlog.com

 لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پيوندهای روزانه

ستاره‌شناسان در سازمان هوا فضا‌ی آمریکا، ناسا،سیاره جدیدی را خارج از منظومه خورشیدی کشف کرده‌اند که اندازه آن تقریبا دو برابرو نیم کره زمین است و به سیاره ما شباهت‌های فراوان دارد.

این سیاره که «کپلر ـ ۲۲بی» نام‌گذاری شده در محدوده‌ای از یک منظومه دیگر قراردارد که شرایط جوی آن با محل کره زمین مشابه است و به همین خاطر ستاره‌شناسان احتمال می‌دهند که از نظر امکان وجود حیات این ستاره بهترین موردی باشد که تاکنون کشف شده است.

این سیاره در مدار ستاره‌ای شبیه به خورشید می‌چرخد، دمای سطح آن حدود ۲۲ درجه وفاصله آن با کره زمین حدود ۶۰۰ سال نوری است.

به نوشته روزنامه بریتانیایی گاردین، دانشمندان حدس می‌زنند که در سطح این سیارهخاک و آب وجود دارد و بنابراین معتقدند که شرایط زیست در آن می‌تواند به کره زمین شباهت فراوانی داشته باشد. با این همه هنوز مشخص نیست که مواد اصلی تشکیل‌دهنده اینسیاره سنگ، مایعات یا گاز است.

این سیاره توسط تلسکوپ بزرگ ناسا به نام «کپلر» رصد شده است که کار آن ردیابی وشناسایی سیاره‌های ناشناخته است. این اولین باری است که این تلسکوپ سیاره‌ای مشابهکره زمین را در منطقه‌ای که نه به شدت گرم و نه به شدت سرد است شناسایی می‌کند.

ستاره‌شناسان ناسا قبلا نیز در دو مورد شناسایی سیاره‌هایی را در یک چنینبخش‌هایی از فضا اعلام کرده بودند، اما هیچ یک از این سیاره‌ها شرایط مشابه کرهزمین را نداشتند. یک مورد از آنها در محدوده‌ای بسیار گرم واقع شده و مورد دیگر نیزاز سوی دانشمندان دیگر مورد تردید قرار گرفته است.

تلسکوپ «کپلر» تاکنون هزار جرم آسمانی را که حدس زده می‌شود سیاره‌هایی مشابه کره زمین باشند کشف کرده است. به این ترتیب شمار سیاره‌های شناسایی شده به نسبت قبلدو برابر شده است. اندازه ده مورد از این سیاره‌ها به کره زمین بسیار نزدیکاست.

یکی از دانشمندان ناسا که مسئولیت هدایت تلسکوپ «کپلر» را برعهده دارد روز گذشته در یک کنفرانس خبری در شهر واشینگتن، پایتخت ایالات متحده، گفت: «کشف این سیاره جدید گام بسیار مهمی در مسیر شناسایی سیاره‌های مشابه کره زمین است. ادامه فعالیت وکشفیات تلسکوپ کپلر اهمیت ماموریت علمی ناسا برای پاسخ‌گویی به سوالات حیاتی درمورد جایگاه ما در کل فضا را به خوبی نشان می‌دهد.»

یکی دیگر از دانشمندان ناسا در مرکز ستاره‌شناسی ایالت کالیفرنیا که سرپرستی گروه مسئول کشف این سیاره جدید را برعهده داشته می‌گوید: «ما در ردیابی و شناساییاین سیاره خوش‌اقبال بودیم. درست سه روز پس از آغاز کار مجدد فضاپیمایی که تلسکوپ کپلر را حمل می‌کند این سیاره جدید رصد شد که همزمان با ایام تعطیلات سال ۲۰۱۰میلادی بود.»

روزنامه گاردین در پایان این گزارش یادآوری می‌کند که طی چند دهه اخیر بیش ازهفتصد سیاره دیگر در خارج از منظومه خورشیدی کشف و موقعیت آنها ثبت شده است. تاییدوجود و موقعیت چند هزار سیاره دیگری که تاکنون رصد شده‌اند منتظر ادامه ماموریت‌های فضاپیمایی است که تلسکوپ «کپلر» را حمل می‌کند.

مجموعه این سیاره‌ها توسط سازمان ناسا در یک آلبوم بزرگ روی وب‌سایت این سازمانانتشار یافته است. در این اسناد علاوه بر موقعیت و فاصله این سیاره‌ها از کره زمین،می‌توان اطلاعات دقیقی را در مورد میزان شباهت آنها به سیاره ما به دست آورد، ازجمله دمای سطح این سیارات و شرایط آنها برای رشد و تبلور حیات. 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: جغرافيا
برچسب‌ها: علوم اجتماعیسیاره جدیدکپلر ـ ۲۲بی
[ ] [ 8:52 ] [ فردانگار ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بنده شجاعي فرد دبير رشته مطالعات علوم اجتماعي هستم.در اينجا شما مطالب جذاب درباره دروس رشته مطالعات علوم اجتماعي خواهيد يافت كه هم براي دانش آموزان و معلمان و ساير افراد علاقه مند مي تواند مفيد و آموزنده باشد.
امکانات وب
میهن بلاگ